Procesul tehnologic

lu Procesul tehnologic

Fabricarea sucului de mere:

santera suc 095 250x215 Procesul tehnologicSe deosebesc doua metode de fabricare a sucurilor de fructe: „Metoda sucului integral“ si „Metoda sucului din concentrat“.

Sucul integral se imbuteliaza asa cum curge de la presa. Sucul din concentrat se obtine tot prin presarea fructelor, insa prin procedee diferite ii este extrasa apa in asa fel incat ramane doar esenta de fruct sub forma concentrata. Inainte de imbuteliere concentratului de fructe i se adauga din nou apa pentru a se dilua.

 

 

santera 068 250x215 Procesul tehnologicPastrand traditiile vechi, noi fabricam toate sucurile noastre dupa metoda “Sucului integral”, pentru ca dorim sa ne apropiem cat mai mult de natura. Si suntem convins ca se simte diferenta la gust.
 

 

 

 

 
santera 517 250X215 Procesul tehnologicSucul de mere se obtine prin macinarea si presarea merelor. In functie de metoda de filtrare a mustului se obtine suc natural tulbure sau limpede care printr-un procedeu de pasteurizare obtine o valabilitate indelungata. Sucul natural-tulbure nu este filtrat si prin urmare nu este limpede. Acesta contine particule de pulpa care cu timpul se depun.

 

 

 

 
santera 484 250x215 Procesul tehnologicParticulele de pulpa contin antioxidanti. De aceea sucul natural-tulbure este mai sanatos decat cel natural-limpede. Mai mult, varianta natural-tulbure are un gust mai accentuat de fructe.

Pentru imbutelierea sucului folosim un sistem de ambalaj "Bag in Box"- o combinatie de cutie si punga.