Info

Calitatea fructelor si a sucului
santera suc 070 200x200 InfoDe ce este marul, respectiv sucul de mere natural-tulbure, sanatos? Marul / Sucul de mere contine:
Saruri minerale, in special potasiu, care sustine sistemul nervos si metabolismul corpului. Produsi metabolici secundari care ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, intaresc sistemul imunitar si reduc riscul de cancer. Sucul de mere natural-tulbure contine de cinci ori mai multe substante benefice sanatatii decat varianta natural-limpede. In functie de sortiment, merele contin cantitati diferite de nutrienti si vitamina C care asigura integritatea celulara si intareste sistemul imunitar.

 

 

 
Soiuri de mere
santera 530 200x200 InfoAdesea suntem intrebati ce soiuri de mere folosim pentru sucul nostru gustos.Nu vom divulga toate cunostintele dobandite de-a lungul experientei noastre.
Spunem doar atat: Amestecul conteaza!
Sucul nostru este fabricat atat din soiuri de mere moderne, clasice, cat si diferite alte soiuri obtinute din livezi batrane din regiunea noastra.

 

 

 

 
Suc integral
santera suc 095 200x200 InfoSucul integral se imbuteliaza exact asa cum curge de la presa. Noi folosim pentru sucul nostru doar soiuri de fructe si legume autohtone. Dupa presare sucul este pasteurizat, ceea ce-i confera o valabilitate indelungata.
Sucul integral se imbuteliaza la final in sistemul special Bag in Box (o combinatie de punga si cutie).

 

 

 

 
Calitate
santera suc 058 200x200 InfoDespre calitate se poate discuta mult, insa noi actionam in asa fel incat clientul sa isi dea seama de conceptul nostru de calitate.
In centrul a ceea ce facem sunt clientii nostri care-si doresc o alimentatie echilibrata, sanatoasa si bogata in vitamine.
Doriti o experienta gustoasa in combinatie cu savoarea fructelor naturale? Aceasta dorinta v-o indeplinim noi prin produsele noastre de inalta calitate, in special sucurile noastre de fructe si legume.

 

 

 
Hraniti-va natural
santera 429 200x200 InfoExpertii recomanda o alimentatie bogata si diversificata de fructe si legume – metoda cea mai simpla de a valorifica substantele sanatoase pe care le ofera natura.
De aceea este cel mai indicat sa va hraniti cu fructe si legume proaspete. Dar si sucurile de fructe si legume stau la baza unei alimentatii sanatoase.

 

 

 

 

 
Frumusete din interior
santera suc 111 200x200 InfoFructele si legumele: cantitatea si diversitatea unui regim alimentar stau la baza unei alimentatii sanatoase si echilibrate. Un aspect important in acest sens este o diversitate cat mai mare de fructe si legume. Roadele naturii contin grasimi putine, in schimb sunt bogate in saruri minerale, carbohidrati, fructuoza si glucoza si nu in ultimul rand o gama larga de vitamine.
Vitaminele si sarurile minerale (ex. calciu si magneziu) trebuie acumulate prin hrana, deoarece corpul le produce doar intr-o cantitate limitata sau deloc.
Corpul poate transforma provitaminele din hrana in vitamine active. In general se distinge intre doua clase de vitamine: dizolvabile in grasime si dizolvabile in apa.
Vitamine dizolvabile in grasime sunt de exemplu vitaminele A, D, E, K. Aceste molecule sunt preluate mai usor de corp daca in prealabil sunt dizolvate in grasime (de aceea este indicat ca la salata de morcovi sa se adauge putin ulei).
Vitaminele C, B1, B2, B6, B12 fac parte din categoria celor dizolvabile in apa si nu au nevoie de grasimi pentru a fi preluate de corp.
De obicei vitaminele sunt stocate in corp doar pentru scurt timp, insa printr-o alimentatie echilibrata si diversificata acesta obtine in mod constant substantele de care are nevoie.
Sucurile naturale au un aport substantial la alegerea unei alimentatii echilibrate si sanatoase.

 
Sanatate

forget InfoSucul de mere opreste uitatul

Sucul de mere impotriva Alzheimer
2 pahare de suc de mere pe zi pot stimula circulatia sangelui in creier prevenind astfel aparitia bolii Alzheimer.

 

 
Vitamine in sucul de mere
Santerra Ico pt pag sanatate InfoMerele sunt bogate in vitaminele C si B, in potasiu si calciu. Cercetatori ai universitatii Massachusetts au constatat in urma unor teste de laborator efectuate pe soareci, ca la aceia care au baut in mod constant suc de mere boala uitarii a evoluat mult mai lent decat la aceia care nu au primit suc de mere.
Efectul intarziat al bolii a fost constatat deja la o cantitate de suc zilnica care corespunde cu 2 pahare de suc pentru om. Thomas B. Shea si echipa sa au observat ca deja dupa o luna de tratament cu suc de mere depunerile de beta-amiloid pe creierul soarecilor s-au redus semnificativ. Aceste depuneri duc in final la boala Alzheimer.
Aceste rezultate sunt un indiciu in directia ca exista o legatura stransa intre alimentatie si factorii de risc ai degenerarii neurologice care apar o data cu inaintarea in varsta, sustine Thomas B. Shea. Consumul constant de suc de mere nu doar ca sustine creierul ci si previne aparitia bolii Alzheimer.