Vii cu mere, pleci cu suc...mai ieftin!

featured vii cu mere pleci cu suc Vii cu mere, pleci cu suc...mai ieftin!

 

In fiecare toamna, pe langa productia proprie de suc de mere Natural 100% – Santerra – alles gut, lucram intens in sectorul de prestari servicii.

Iata-ne ajunsi in acest an la editia a III-a (detalii despre editia I aici, iar despre editia a II-a aici) din desfasurarea de forte sub sloganul "Vii cu mere, pleci cu suc!"

Vii cu mere, pleci cu suc - ce este?

 

Simplu: clientii nostri vin cu merele proprii (dar si cu pere, sfecla rosie sau morcovi) iar noi le transformam in suc 100% natural integral tulbure. La fel ca si sucurile Natural 100% – Santerra – alles gut, sucul dumneavoastra va fi unul sanatos si gustos, de cea mai buna calitate.

Veti asista la fiecare etapa a procesului de productie: pornind de la spalarea si sortarea merelor, trecand prin procesarea lor la temperatura si in timpul optime pentru a-i conferi sucului un termen de valabilitate generos si a-i pastra in acelasi timp cat mai mult din calitatile nutritionale, si pana la ambalarea lui, asa cum curge de la presa, in punga cu robinet si cutie de carton, nu facem niciun compromis in privinta calitatii.

Merele aduse de dumneavoastra se vor transforma astfel in suc 100% natural, integral tulbure, mult, mult diferit de sucurile limpezi disponibile in comert si obtinute din concentrat --- afla care sunt beneficiile unui suc 100% natural integral tulbure - click aici!

 

Vii cu mere, pleci cu suc - cum procedezi?

 

Procedura este aceeasi in fiecare an: cu minim 3-5 zile inainte de data la care doriti sa veniti la noi cu mere si sa plecati cu suc, trebuie sa faceti o programare. Pentru aceasta, ne puteti scrie la info@santerra-natural.ro sau ne puteti suna la 0749 655 403. Impreuna vom stabili ziua si ora, in functie de fructele si legumele pe care doriti sa le transformati in suc.

Va sfatuim sa culegeti fructele cat mai aproape de momentul procesarii, in felul acesta veti beneficia de cel mai bun randament!

 

Vii cu mere, pleci cu suc - iesi mai ieftin?

 

Da! In functie de randament  - calitatea, soiul si momentul culegerii merelor sunt factorii decisivi in determinarea acestuia -, dar si de ambalajul ales,  sucul obtinut din merele proprii poate fi cu 20 - 40% mai ieftin decat sucul achizitionat de la producator.

Exemplificand,

  • Randament mare = 75% si ambalaj la 10 litri = un pret mai mic per litru
  • Randament mic = 60-70% si ambalaj la 3 liti = un pret mai mare per litru

Nou! Pe langa ambalajul de 10 si 5 litri, anul acesta puteti alege sa ambalati sucul propriu si in cutii de 3 litri.

Care este insa cel mai mare avantaj al sucului obtinut din merele proprii? Clientii nostri spun ca nimic nu se compara cu placerea de a bea un pahar de suc obtinut din merele culese chiar de ei din livada familiei!

Acestea fiind spunse, nu ne mai ramane decat sa va asteptam cu drag, sa veniti cu mere, si sa plecati cu suc!


Lasa un comentariu:

7 + 17 =

* Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.