Vii cu mere, pleci cu suc - Editia 2016

vii cu mere pleci cu suc 2016 Vii cu mere, pleci cu suc   Editia 2016

Dragi prieteni iubitori de suc natural, am dat startul unui nou sezon de prestari servicii!

Va asteptam la noi cu cu merele (si/sau perele, sfecla si morcovii) din livezile (si gradinile) proprii, iar noi le vom transforma pe loc in suc natural gustos si sanatos, 100% natural, integral-tulbure (cu continut de pulpa), ambalat bag-in-box.

Cum se desfasoara intregul proces?

Mai intai, merele vor fi spalate temeinic si sortate cu atentie, pentru a elimina impuritatile si fructele neconforme.

Apoi,  merele sunt macinate si presate. Urmeaza pasteurizarea la temperatura si durata optime pentru ca vitaminele si mineralele sa se pastreze intr-un procent cat mai mare.

Sucul obtinut este nefiltrat, adica integral-tulbure, cu continut de pulpa si deci cu un continut ridicat de vitamine si minerale.

Din presa, sucul curge direct in ambalajul de tip bag-in-box. Acesta este ambalajul ideal pentru un suc natural. Oxidarea este evitata deoarece ambalajul nu permite aerului sa intre in contact cu sucul, mentinandu-i prospetimea si gustul delicios.

Toate sucurile naturale procesate in micuta noastra fabrica din Petresti sunt integrale (contin pulpa) si nu au absolut niciun alt adaos: conservanti, coloranti, arome, indulcitori sau apa.

 

Sfatul nostru este sa culegeti fructele si legumele cat mai aproape de momentul procesarii, in felul acesta veti beneficia de cel mai bun randament!

 

Ce suc puteti alege? 

Combinatiile de fructe si legume din care putem produce suc natural din fructele si legumele aduse de dumneavoastra sunt:

  • mere
  • mere si pere
  • mere si morcovi
  • mere si sfecla rosie
  • mere, morcovi si sfecla rosie

 

Este rentabil sa iti faci propriul suc? DA! Afla de ce vii cu mere si pleci cu suc...mai ieftin! >> click aici!

 

Important! Pentru a putea onora solicitarea dumneavoastra, este necesara o programare prealabila. Scrieti la info@santerra-natural.ro sau sunati la 0749 655 403. Impreuna vom stabili data si ora programarii, in functie de fructele si legumele pe care doriti sa le transformati in suc.

Va asteptam cu drag!


Lasa un comentariu:

2 × 2 =

* Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.