Prajitura Vegana cu Pere si Suc de Mere

prajitura vegana cu pere si suc de mere Prajitura Vegana cu Pere si Suc de Mere

Prajitura vegana cu pere si suc de mere: simpla si sanatoasa, fara produse de origine animala!

De cand a venit toamna, prin bucataria noastra se perinda neincetat mere, pere, struguri si nuci, roade de sezon pe care le mancam cu pofta, ca atare sau in diverse preparate.

Un astfel de preparat este prajitura vegana cu pere si suc de mere pe care am pregatit-o in aceasta duminica. Usor de pregatit, la fel de usor de digerat, fara produse de origine animala, perfecta pentru adeptii unui regim alimentar vegan sau vegetarian, dar si pentru cei care isi doresc un desert lejer si sanatos.

 

Reteta Prajitura Vegana cu Pere si Suc de Mere

 

Ingrediente prajitura vegana cu pere si suc de mere:

 

 

Mod de preparare prajitura vegana cu pere si suc de mere:

 

  • Caliti usor in margarina nehidrogenata perele taiate cubulete. Stingeti cu sucul de mere si adaugati zaharul, lasati pe foc mic pentru cateva minute, nu mai mult de 5.
  • Preincalziti cuptorul la 180C. Tapetati o tava cu hartie de copt.
  • Intr-un bol incapator, amestecati faina, scortisoara, sarea, praful de copt si alunele de padure.  Adaugati primul amestec, omogenizand usor cu o spatula.
  • Coaceti prajitura pentru 35-45 minute (depinde de cuptor) sau pana o scobitoare introdusa in centru iese curata.

 

Speram ca reteta noastra de prajitura vegana cu pere si suc de mere sa va deschida apetitul pentru pornit cuptorul. Daca o veti incerca, ne-am bucura sa va aflam cum vi s-a parut!


Lasa un comentariu:

3 × 2 =

* Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.