Costite de porc cu glazura de suc de mere

costite de porc cu glazura de suc de mere Costite de porc cu glazura de suc de mere

Costite de porc cu glazura de suc de mere, o reteta care necesita un pic de pregatire, dar merita fiecare minut petrecut in bucatarie: costitele sunt fragede, gustoase si aromate! Am testat reteta in bucataria Santerra si ti-o prezentam mai jos, pas cu pas!

Costitele de porc nu intra in categoria mancarurilor usoare, dar daca le pregatesti dupa aceasta reteta vor intra cu siguranta in categoria mancarurilor gourmet!

Costite de porc cu glazura de suc de mere

Ingrediente:

Mod de preparare: 

Intr-o oala incapatoare, pune costitele, acopera-le cu suc de mere si lasa-le sa fiarba la foc mic pentru aproximativ 1 ora, in functie de cat de frageda este carnea.

Otetul si piperul se amesteca si se pun pe foc mediu, pana ce amestecul scade cu o treime. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 15-20 de minute. Ia de pe foc si adauga hreanul in otet si trei linguri de suc de mere.

Cu o pensula, distribuie uniform amestecul pe toata suprafata costitelor. Pastreaza niste sos, vei avea nevoie de el pentru a le unge din cand in cand, cat stau la cuptor.

Se coc la 180 °C pentru 25 - 35 minute.

Pofta buna!


Lasa un comentariu:

9 − four =

* Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.