Cocktail cu suc de mere si sampanie

cocktail cu suc de mere si sampanie Cocktail cu suc de mere si sampanie

Cocktail cu suc de mere si sampanie - ce poate fi mai potrivit pentru o ocazie festiva decat un cocktail cu sampanie, aceasta nobila bautura devenita simbol al celebrarii? Si ce ocazie mai festiva decat Revelionul?

Sampania este, invariabil, legata de momentele festive, astfel incat nu poate lipsi din meniul celei mai asteptate petreceri a anului, cea de Revelion.

Si cum pentru noi nu exista zi fara sa ne bucuram de beneficiile incredibile ale sucului de mere, ne-am gandit sa combinam utilul cu placutul si sa preparam un cocktail delicios pe baza de suc de mere si sampanie.

Am testat reteta in avans si ne-a placut atat de mult incat am decis sa ti-o impartasim si tie. Iat-o:

 

Cocktail cu suc de mere si sampanie*

 

Ingrediente cocktail 

  • 60 ml coniac sau rom
  • 120 ml suc de mere Santerra
  • 240 ml sampanie sau Prosecco
  • felii de mere, pentru decor

 

Ingrediente decor pahare

  • 2 linguri zahar alb
  • ½ lingurita scortisoara
  • suc de mere Santerra

 

Mod de preparare

Vom incepe cu decorul paharelor.

Pentru acest lucru, vei avea nevoie de doua boluri. In primul, amesteca zaharul si scortisoara. In cel de-al doilea, toarna suc de mere. Umezeste gura paharelor cu suc de mere si apoi introdu-o in bolul cu amestecul de zahar si scortisoara care va adera foarte frumos paharului.

Cocktail-ul propriu-zis se prepara cat ai zice #sucdemere: toarna coniacul (sau romul) in pahare,  urmat de sucul de mere. Toarna acum si sampania, garniseste cu felii de mar si savureaza-l imediat.

Speram ca reteta acestui cocktail cu suc de mere si sampanie sa te cucereasca si sa il pregatesti in noaptea de Revelion, sau cu oricare alta ocazie festiva, de altfel.

Noi iti dorim petrecere frumoasa si un An Nou fericit, cu bucurii si impliniri, si, nu in ultimul rand, cu multa sanatate ca-i mai buna decat toate!

*Santerra incurajeaza moderatia in ceea ce priveste consumul de alcool. Nu impunem limite in privinta consumului de sucuri naturale! simple smile Cocktail cu suc de mere si sampanie


Lasa un comentariu:

2 × 5 =

* Scrie codul din imagine pentru a dovedi ca nu faci spam. Daca nu intelegi da Click pe imagine pentru a auzi cuvantul pronuntat.

Click pentru a auzi care este cuvantul din imagine.